Kepta obuolienė

Iš „Graži tu mano“.

Susijusios žemėlapio žymos:

Įvertink straipsnį



Įvertinimas: 3,7 / 5 (3 balsai)
Reikia 6-7 obuolių, gabaliuko nesūdyto sviesto, pusės stiklinės grietinės, trupučio cukraus.

Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis, į keptuvę dėti sviestą, suberti obuolius, pabarstyti cukrumi ir kepti. Kai suminkštėja, pilti grietinę, pamaišyti, pavirti, kol pasidarys putėsis. Patiekti užsiskaninimui po pietų.


Papasakojo Zosė Kaunienė iš Didžiųjų Vankiųkaimo (Šilalės r.)
Užrašė Šilalės rajono savivaldybės viešosios bibliotekos Požerės filialo bibliotekininė Janina Lukminienė.